Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wzór:
Nick na serwerze:
Login:
Masz ts:TAK/NIE
Masz mumble:TAK/NIE
Dlaczego ty?:
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?:
Coś o sobie:
Zycze Powodzenie Lider PSP Dededowski
Nick na serwerze:
Login:RyyK
Imię:Eryk
Masz ts:TAK
Masz mumble:NIE
Dlaczego ty?:Chciał bym pomagać innym ludziom i gasić pożary, no taka moja rola.Zawsze lubiłem pracować w PSP sprawia mi to przyjemność i tyle.
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?:Tak byłem.
Coś o sobie:Mam na imię Eryk , Mam 14 Lat. Pochodzę z Krakowa. Lubie grać w piłkę nożną.
Nick na serwerze: Kindred
Login: Kindred
Imię: Denis
Masz mumble:TAK
Dlaczego ty?: Ponieważ chciałbym pomagaćinnym ludziom oraz gaśić pożary.
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?: Tak byłem
Coś o sobie: Mam na imię Denis mam 13 lat.Interesuję się sportem takim jak> piłka nożna , koszyówka oraz bardzo biegać.
Nick na serwerze:AbduL^
Login:AbduL^
Imię:Dawid
Masz mumble:TAK
Dlaczego ty?:Swoją prośbę motywuje tym, że jestem ogarniętą oraz pomocną osobą, mam spory staż na serwerze i znam zachowania graczy oraz zasady jakie panują na serwerze. Bardzo bym chciał robić coś pożytecznego na serwerze, a ta frakcja może mi to oferować. Po za tym praca z innymi ludźmi jest czymś co lubię, staram się uczyć na błędach nie tylko na swoich ale też na błędach innych. Myślę, że dam radę podołać zarzucanym Mi obowiązkom i się na Mnie nie zawiedziecie. Jestem osobą odpowiedzialną i punktualną. Na pewno będę na wszystkich szkoleniach potrzebnych do PSP, dosyć szybko się uczę więc nie będzie większych problemów z przyswajaniem nowej wiedzy. Moja wiedza jaką przekaże mi właśnie ta frakcja będę wiedział jak mam się zachować na wypadkach itp. Jestem miły, pomogę każdemu potrzebującemu Straży Pożarnej. Bardzo szybko się uczę i dostosowuję do panujących zasad i norm przystosowanych do określonych zadań.
Chcę poznawać nowe rzeczy i jak najlepiej wykonywać sobie powierzone cele. Lubię pracę w grupie, ale indywidualnie nie jestem gorszy. Będę robił wszystko, aby wykonać powierzone mi zadanie najlepiej jak to tylko możliwe. Nie boję się wyzwań potrafię się zmotywować, jak również zmotywować grupę. Posiadam bardzo bogate doświadczenie i mogę zapewnić jedno, że na pewno sprawdzę się na tym stanowisku, jestem także opanowany i nie daję się łatwo sprowokować. Zawsze staram się załagodzić i rozwiązać konflikt sprawiedliwie, oraz bez uszczerbku.
Wiem za co się podejmuje i jestem zdecydowany, że podołam temu zadaniu. Warto także dodać, że jestem zdecydowaną osobą jeżeli chodzi o egzekwowanie regulaminu, oraz prawa, które obowiązuje na serwerze. Nie można użytkownikom pozwolić na tak zwaną ‘’ samowolkę ‘’. Uważam że kandydat na tą rangę musi posiadać określone cechy: pomysłowość, sprawiedliwość, obiektywność, oraz sumienność wykonywanej pracy a ja zapewniam , że te cechy posiadam.
Czy byłeś/byłaś już w Straży Pożarnej na innych serwerach?:Tak byłem.
Coś o sobie:Mam na imię Dawid. Mieszkam w województwie Mazowieckim. Chodzę do klasy 3 gimnazjum. Interesuję się Służbami mundurowymi, motoryzacją oraz sportem m.in. siatkówką, koszykówka i piłką ręczną. Jestem miłą, kulturalną ,opanowaną ,wyrozumiałą i przyjazną osobą. Zawsze staram się rozwiązać zaistniały konflikt, lecz nie wpadam w nie z dnia na dzień. Jestem komunikatywny i potrafię nawiązywać nowe znajomości a w późniejszym czasie je poszerzać i utrzymywać. Robię wszystko w jak największym skupieniu, poprawnie, oraz jak najdokładniej. Jeśli popełniam jakieś błędy potrafię się do nich przyznać i wynieść z tego konsekwencje, aby następnym razem się to nie powtórzyło. Nie toleruje chamstwa i braku szacunku do starszych osób. Szanuję ustanowione prawo i staram się za wszelką cenę przestrzegać innych przed jego łamaniem. Lubię pracować w grupie. Chętnie pomagam graczom potrzebującym mojej pomocy. Nie cierpię na żadne choroby typu dysleksja, dysgrafia, itp.
Zycze Powodzenie Lider PSP Dededowski
Ostatnio edytowany przez AbduL (2016-04-10 20:27:06)
Strony: 1